Pavel Filippov (emdin) wrote,
Pavel Filippov
emdin

http://blogs.forbes.com/energysource/2010/01/22/microsoft-ballmer-google-china-stance/

Microsoft Chief Executive Steve Ballmer, in a speech to oil company executives in Houston on Thursday, criticized Google for its threats to leave China after cyberattacks allegedly launched by Chinese hackers.

If the Chinese government gives us proper legal notice, we'll take that piece of information out of the Bing search engine," said Ballmer.


Прямо-таки добрый и злой следователь. С одной стороны -- благородный рыцарь гугл (я не иронизирую, он и правда благородный), а с другой -- какодемон с лицом Балмера. А где-то высоко на снежной вершине парит в лотосе отрешённый Джобс.
Subscribe

  • (no subject)

    хороший сон. снилась школа, нечто вроде первого урока после каникул, строгая учительница, разваливающаяся в руках тетрадь, отличницы и друзья на…

  • (no subject)

    снился Ростов, но вместе с тем и Питер. гостиница, мы с Костей планируем свой отпуск, Костя предлагает на левый берег, в футбол с нашими. потом…

  • (no subject)

    снилась небольшая квартира, забитая народом вспоминается шварцнеггер (но его почти не было видно, девушки обступили), кобейн и певец из группы soul…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments